1. Overig
  2. Peak Design Telefoonhouder Auto Dashboard met Magneet.

Peak Design Telefoonhouder Auto Dashboard met Magneet.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Peak Design Telefoonhouder Auto Dashboard met Magneet. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Peak design M-CM-AB-BK-1 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Peak Design Telefoonhouder Auto Dashboard met Magneet.

Krijg een veilig overzicht van je navigatie onderweg met de Peak Design Telefoonhouder Auto Dashboard met Magneet. Deze telefoonhouder wordt geleverd met een krachtige SlimLink magneet en een autolader met kabel. Je plaatst de houder gemakkelijk met een kleefstrip op het dashboard van je auto. De houder is geschikt voor bijna alle smartphones. Als je een iPhone 12, 13 of 14 hebt, heb je geen extra magneet nodig. Je kunt je smartphone horizontaal of verticaal in de houder plaatsen. Heb je een iPhone? Dan heb je nog een usb C naar Lightning kabel nodig om je smartphone op te laden. De Peak Design Telefoonhouder Auto Dashboard met Magneet is ideaal als je veilig onderweg je navigatie wilt volgen. Met de krachtige SlimLink magneet blijft je telefoon stevig in de houder zitten. Je plaatst de houder gemakkelijk op het dashboard van je auto. Laad onderweg je smartphone op en geniet van je navigatie!

Pluspunten
  • Je smartphone zit stevig met de ingebouwde SlimLink magneet. Laad je smartphone onderweg op met de meegeleverde autolader. Draai de houder verticaal of horizontaal zodat je comfortabel je navigatie kan lezen.

Minpunten
  • Je hebt nog een Peak Design Magneet of een telefoonhoes nodig om deze telefoonhouder te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Peak Design Telefoonhouder Auto Dashboard met Magneet.

De Peak Design Telefoonhouder Auto Dashboard met Magneet. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.