1. Overig
 2. Peak Design Telefoonhouder Auto Dashboard met Magneet + Magneetsticker.

Peak Design Telefoonhouder Auto Dashboard met Magneet + Magneetsticker.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Peak Design Telefoonhouder Auto Dashboard met Magneet + Magneetsticker. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Peak design M-AD-AA-CH-1 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Peak Design Telefoonhouder Auto Dashboard met Magneet + Magneetsticker.

Met de Peak Design Telefoonhouder Auto Dashboard met Magneet + Magneetsticker heb je altijd een comfortabele plek voor je smartphone tijdens het rijden. Deze telefoonhouder is eenvoudig op het dashboard te bevestigen met behulp van een kleefstrip. De SlimLink magneet zorgt ervoor dat je je smartphone gemakkelijk vastklikt. Bij iPhone 12, 13 en 14 modellen heb je geen extra magneet nodig dankzij de MagSafe magneet. Je plaatst je toestel horizontaal of verticaal op de houder. Met de meegeleverde autolader en de telefoonhouder kan je onderweg je smartphone opladen. Voor een iPhone heb je nog een usb C naar Lightning kabel nodig. Vermijd afleiding tijdens het rijden en geniet van comfortabel navigeren met de Peak Design Telefoonhouder Auto Dashboard met Magneet + Magneetsticker. Met de Peak Design Telefoonhouder Auto Dashboard met Magneet + Magneetsticker kun je altijd comfortabel je navigatie op je smartphone bekijken onderweg. Bij deze telefoonhouder wordt de SlimLink magneet geleverd, waarmee je je smartphone gemakkelijk vastklikt. Bij de iPhone 12, 13 en 14 modellen heb je geen extra magneet nodig, omdat deze modellen al over een MagSafe magneet beschikken. Je telefoon plaats je horizontaal of verticaal op de houder. Met de meegeleverde autolader en telefoonhouder kan je onderweg je smartphone opladen. Let wel op dat je voor een iPhone nog een usb C naar Lightning kabel nodig hebt. Je kunt de Peak Design Telefoonhouder Auto Dashboard met Magneet + Magneetsticker gemakkelijk bevestigen op het dashboard van je auto met behulp van een kleefstrip. Zo kun je tijdens het rijden afleiding voorkomen en comfortabel navigeren.

Pluspunten
 • Plak de meegeleverde magneet op je smartphone om de telefoonhouder te gebruiken

  .

  Je smartphone zit stevig vast met de ingebouwde SlimLink magneet

  .

  Laad je smartphone onderweg op met de meegeleverde autolader.

Minpunten
 • Je hebt altijd een magneet nodig om deze telefoonhouder te gebruiken op je smartphone.

Veelgestelde vragen over de Peak Design Telefoonhouder Auto Dashboard met Magneet + Magneetsticker.

De Peak Design Telefoonhouder Auto Dashboard met Magneet + Magneetsticker. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.