1. Overig
 2. RAM Mounts Telefoonhouder Auto Dashboard Klein.

RAM Mounts Telefoonhouder Auto Dashboard Klein.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de RAM Mounts Telefoonhouder Auto Dashboard Klein. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Ram Mounts RAP-SB-180-UN7 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de RAM Mounts Telefoonhouder Auto Dashboard Klein.

RAM Mounts Telefoonhouder Auto Dashboard Klein maakt het makkelijk om je smartphone veilig te plaatsen. Met de automatische klem leg je je smartphone eenvoudig in de telefoonhouder. De rubberen uiteinden zorgen ervoor dat je smartphone niet snel verschuift. Plaats de telefoonhouder met een plakstrip op je dashboard voor eenvoudige bediening van je navigatie- en muziekapp. Deze RAM Mounts is geschikt voor een smartphone breedte tussen de 47,6 mm en 82,5 mm zoals de iPhone SE, iPhone 13 en Samsung Galaxy A53. Heeft je smartphone een breedte van meer dan 82 mm? Kies dan een grotere RAM Mounts. Wil je je smartphone onderweg opladen? Bestel er dan een autolader bij. Met de RAM Mounts Telefoonhouder Auto Dashboard Klein houd je je smartphone comfortabel en veilig in de buurt. Deze telefoonhouder is ontworpen om een optimale grip te geven op je telefoon, zodat deze niet kan verschuiven. Door de plakstrip is de telefoonhouder eenvoudig te plaatsen op je dashboard. Deze RAM Mounts is geschikt voor een smartphone breedte tussen de 47,6 mm en 82,5 mm zoals de iPhone SE, iPhone 13 en Samsung Galaxy A53. Wil je een grotere telefoonhouder? Kies dan voor een grotere RAM Mounts. Vergeet ook niet een autolader te bestellen voor het opladen van je smartphone tijdens het rijden.

Pluspunten
 • Kantel de houder in elke gewenste kijkhoek

  .

  -> Kanteel de houder naar elke gewenste kijkhoek

  .

  Je installeert deze telefoonhouder snel een eenvoudig

  .

  -> Je installeert deze telefoonhouder snel en eenvoudig. Tussen de klem zit je toestel stevig vast, ook als je over een hobbelige weg rijdt

  .

  -> Tussen de klem zit je toestel stevig vast, ook als je over een oneffen pad rijdt.

Minpunten
 • Je laadt je telefoon onderweg niet op

  .

  = Je laadt je telefoon onderweg niet op. Een plakstrip blijft niet op elk dashboard even goed plakken

  .

  = Een plakstrip blijft niet op elk dashboard even goed plakken.

Veelgestelde vragen over de RAM Mounts Telefoonhouder Auto Dashboard Klein.

De RAM Mounts Telefoonhouder Auto Dashboard Klein. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.