1. Overig
 2. RAM Mounts Universele Telefoonhouder Auto Zuignap Voorruit/Dashboard Groot.

RAM Mounts Universele Telefoonhouder Auto Zuignap Voorruit/Dashboard Groot.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de RAM Mounts Universele Telefoonhouder Auto Zuignap Voorruit/Dashboard Groot. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Ram Mounts RAM-B-166-UN10 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de RAM Mounts Universele Telefoonhouder Auto Zuignap Voorruit/Dashboard Groot.

Plaats je smartphone veilig in je auto met de RAM Mounts Universele Telefoonhouder Auto Zuignap Voorruit/Dashboard Groot. Deze telefoonhouder is perfect voor alle soorten telefoons, van de kleine iPhone SE2 tot de grote iPhone 12 Pro Max. Je klikt je telefoon eenvoudig los en vast op de x-vormige clip. Om de X-Grip te verstellen, trek je de scharnieren uit elkaar en plaats je je toestel in de X-Grip. De rubberen hoekjes zitten dan steviger om je toestel. Deze houder plaats je op je dashboard of je voorruit met de zuignap. Met de handige hendel kun je de zuignap gemakkelijk bevestigen. Mocht de houder toch niet goed zitten, dan bevestig je de houder makkelijk ergens anders in je auto. De scharnier van de houder kan je verstellen waardoor je je telefoon in elke gewenste positie kunt zetten. Kies voor deze universele telefoonhouder als je je telefoon altijd veilig en stevig in je auto kunt plaatsen.

Pluspunten
 • Kantel de houder in elke gewenste kijkhoek. Kantel de houder in elke gewenste hoek. Je installeert deze telefoonhouder snel en eenvoudig. Je installeert deze telefoonhouder snel en makkelijk. Tussen een klem zit je toestel stevig vast, ook als je over een hobbelige weg rijdt. Tussen de klem zit je toestel stevig vast, zelfs als je over een oneffen weg rijdt.

Minpunten
 • Je laadt je telefoon onderweg niet op

  .

  -> Je laadt je telefoon onderweg niet op

  .

  Een zuignap kan soms losraken

  .

  -> Een zuignap kan soms loslaten.

Veelgestelde vragen over de RAM Mounts Universele Telefoonhouder Auto Zuignap Voorruit/Dashboard Groot.

De RAM Mounts Universele Telefoonhouder Auto Zuignap Voorruit/Dashboard Groot. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.