1. Overig
 2. Veripart Telefoonhouder Auto Dashboard/Luchtrooster met Draadloos Opladen.

Veripart Telefoonhouder Auto Dashboard/Luchtrooster met Draadloos Opladen.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Veripart Telefoonhouder Auto Dashboard/Luchtrooster met Draadloos Opladen. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Veripart VPTH20 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Veripart Telefoonhouder Auto Dashboard/Luchtrooster met Draadloos Opladen.

Geniet van draadloos opladen onderweg met de Veripart Telefoonhouder Auto Dashboard/Luchtrooster met Draadloos Opladen. Sluit de houder aan op stroom en verstel de breedte van de klemmen om je toestel er volledig in te kunnen plaatsen. Plaats je smartphone in de houder en het opladen begint automatisch. Toestellen vanaf de iPhone 8 en de Samsung S en Note serie ondersteunen draadloos opladen. Plaats de houder gemakkelijk op je dashboard met de zuignap of op het luchtrooster met de roosterklem. Stel precies de hoogte in die voor jou handig is in de auto. Toestellen met een breedte tussen de 59 en 89 mm, inclusief telefoonhoesje, passen in de telefoonhouder. Geniet van draadloos opladen met behulp van de Veripart Telefoonhouder Auto Dashboard/Luchtrooster met Draadloos Opladen. Sluit de houder aan op stroom en verstel de breedte van de klemmen voor het perfecte formaat voor jouw toestel. Plaats je smartphone in de houder en het opladen begint automatisch. Je kunt deze houder gemakkelijk op je dashboard bevestigen met de zuignap of op het luchtrooster met de roosterklem. Wijzig de hoogte naar jouw wens en plaats toestellen met een breedte tussen de 59 en 89 mm, inclusief telefoonhoesje, in de houder. Draadloos opladen is mogelijk voor iPhones vanaf de iPhone 8 en de Samsung S en Note serie. Koppel de houder aan met de usb C kabel op een adapter en nooit meer een lege batterij tijdens het rijden.

Pluspunten
 • Je laadt je toestel onderweg op met de maximale snelheid

  .

  Je telefoon begint direct op te laden als je hem plaatst, je hebt geen kabeltje nodig om je smartphone aan te sluiten

  .

  Het installeren is makkelijk en duurt niet lang.

Minpunten
 • Heel zware telefoons zorgen ervoor dat je luchtkoker verschuift, waardoor je je scherm niet meer goed ziet.

Veelgestelde vragen over de Veripart Telefoonhouder Auto Dashboard/Luchtrooster met Draadloos Opladen.

De Veripart Telefoonhouder Auto Dashboard/Luchtrooster met Draadloos Opladen. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.