1. Overig
  2. XtremeMac Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met MagSafe Opladen.

XtremeMac Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met MagSafe Opladen.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de XtremeMac Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met MagSafe Opladen. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Xtrememac XWH-VWC2-13 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de XtremeMac Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met MagSafe Opladen.

Geniet tijdens het autorijden van je smartphone met de XtremeMac Telefoonhouder Auto Dashboard met MagSafe Opladen. Deze telefoonhouder is speciaal gemaakt voor iPhone 12, 13 of 14 met MagSafe-technologie. Bekijk je navigatie horizontaal of vertical af van je iPhone. Je kunt ook draadloos opladen. Zodra je jouw iPhone op de telefoonhouder plaatst, begint hij direct met snel opladen. Met de zuignap bevestig je de telefoonhouder op het dashboard of de voorruit van je auto. Zo kun je makkelijk je navigatie- en muziekapp bedienen. Let op: Je hebt nog wel een kabel en autolader nodig om je smartphone op te laden. Met de XtremeMac Telefoonhouder Auto Dashboard met MagSafe Opladen, geniet je van een comfortabele rit. Geniet met de XtremeMac Telefoonhouder Auto Dashboard met MagSafe Opladen van het gebruik van je smartphone tijdens het autorijden. Deze telefoonhouder is speciaal gemaakt voor iPhone 12, 13 of 14 met MagSafe-technologie. Je kunt je navigatie horizontaal of verticaal aflezen van je iPhone. Ook draadloos opladen is mogelijk. Zodra je jouw iPhone op de telefoonhouder plaatst, begint het direct met snel opladen. Bovendien bevestig je de telefoonhouder eenvoudig op het dashboard of de voorruit van je auto, waardoor je je navigatie- en muziekapp makkelijk kunt bedienen. Vergeet niet dat je ook een kabel en autolader nodig hebt om je smartphone op te laden. Met de XtremeMac Telefoonhouder Auto Dashboard met MagSafe Opladen, zorg je ervoor dat je comfortabeler kunt autorijden.

Pluspunten
  • Laad je iPhone 12, 13 of 14 draadloos op met MagSafe. Plaats je smartphone snel en gemakkelijk in de houder. Omdat je smartphone binnen handbereik is, bedien je gemakkelijk je navigatie- of muziekapp.

Minpunten
  • Deze telefoonhoudeer is alleen geschikt voor je iPhone 12, 13 of 14.

Veelgestelde vragen over de XtremeMac Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met MagSafe Opladen.

De XtremeMac Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met MagSafe Opladen. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.